1964

Brøndby IF vil hente Andersson på speciel kontrakt

Brøndby IF - Ob 2-0

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF arbejder på at hente Sebastian Andersson til klubben på deadline day, men det kræver, at parterne bliver enige om en præstationsbetinget kontrakt.

Brøndby IF var tidligere på sommeren tæt på at hente den rutinerede angriber, Sebastian Andersson, som var kommet ud i kulden i Bundesliga-klubben, FC Köln, men en transfer faldt til jorden.

Parterne kunne ikke blive enige om de økonomiske betingelser i kontrakten, mens der gik rygter om, at hans knæ havde voldt problemer i forbindelse med lægetjekket. Noget, som tyske medier senere afviste var sandt.

Siden har dialogen kørt, og på transfervinduets sidste dag kan den 31-årige svensker alligevel ende med at skifte til Brøndby IF – også selvom klubben for under et døgn siden hentede 28-årige Ohi Omoijuanfo i Røde Stjerne.

Ekstra Bladet skriver, at Carsten V. Jensen og Sebastian Anderssons lejr forhandler om en aftale, men det er en speciel en af slagsen. Faktisk meget speciel en.

Avisen beretter, at Brøndby IF frygter for, at hans tidligere knæskader blusser op, og derfor vil de have ham til at underskrive en kontrakt, der gør, at han kun får løn, når han spiller for klubben.

Det er en præstationsbetinget kontrakt, der betyder, at han ikke får løn, hvis han er ukampdygtig, men til gengæld får han en høj løn, hvis han spiller og yderligere penge, hvis han scorer og Brøndby vinder.

Sebastian Andersson sidder på en fed kontrakt i FC Köln, hvor han tjener over 15 millioner kroner per sæson, og den har han i et år endnu.

FC Köln har også afvist at ville slippe ham på en fri transfer, og derfor skal Brøndby IF også forhandle en transfersum hjem med tyskerne. Tidligere på sommeren var de blevet enige med dem om en overgangssum på 10 millioner kroner.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF