1964

Brøndby IF vil hente profiler til Masterclass

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller i et interview med BrøndbyLyd, at man i fremtiden vil konkurrere på de største talenter i Skandinavien.

Brøndby IF har fået nye ejere i form af investeringsfonden Global Football Holdings, som har købt størstedelen af Jan Bech Andersens aktier.

Det betyder, at Brøndby IF får større økonomiske muskler, og det er ikke kun førsteholdet, der skal forstærkes. Et af fokuspunkterne er nemlig også Masterclass.

Det fortæller Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen i podcasten Brøndby Lyd.

– Det er der konkurrencen bevæger sig hen i europæisk fodbold. Udviklingen af værdi sker tidligere og tidligere. Derfor skal vi være opmærksomme på at være attraktive som klub, siger fodboldbossen til podcasten og tilføjer:

– Det handler om den know-how, vi kan stille til rådighed, men også de faciliteter vi kan tiltrække spillere på – og så, at vi har et førstehold, der klarer sig godt.

Carsten V. Jensen slår videre fast, at man i fremtiden vil være med i kampen om de største skandinaviske talenter .

– Vi er klar til at investere på at konkurrere på de største talenter i Skandinavien. Det er det område, der er logisk at kigge på yngre spillere lige nu, siger han.

Et af de lysende eksempler på skandinaviske talenter, der skifter til Superligaen er Andreas Schjelderup, der i en alder af 16 år skiftede fra Bodø/Glimt til FC Nordsjælland, hvor han startede på U/19-holdet.

Den norske offensivspiller er i dag en af Superligaens bedste spillere, og havde i sommerens transfervindue et bud fra spanske Sevilla, mens FC Nordsjælland håber at sælge ham for mere end 100 millioner kroner inden for det kommende år.

I FC København har de også investeret stort i unge spillere i de senere år – blandt andet har man hentet Isak Bergmann Johannesson for over 30 millioner kroner.

Og nu har Brøndby meldt sin ankomst i jagten på de store, skandinaviske talenter.

Læs om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg
2. Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Brøndby-fans viser utilfredshed med ejerskifte til Serie 2-kamp
5. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings