1964

Brøndby kan slå transferrekord for ny angriber

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby kan ende med at betale op mod 30 millioner kroner for en ny angriber, fortæller transferjournalisten, Farzam Abolhosseini.

Brøndby har hentet én spiller i vinterens transfervindue, hvor klubben har skrevet en længere kontrakt med den norske Håkon Evjen, der kostede de blå/gule omkring 12-14 millioner kroner.

Med få dage tilbage af transfervinduet kunne man fristes til at tro, at Carsten V. Jensen var færdig med kuglepennen. Men det er han langt fra.

B.T.’s transferjournalist Farzam Abolhosseini fortæller i Brøndby Lyd-podcasten VinduesHviskeren, at Brøndby kommer til at hente en dyr angriber i de kommende dage.

– Der kommer en angriber ind. Det er jeg ikke i tvivl om. Det bliver en dyr angriber, og han kommer til at være hurtig, siger Farzam Abolhosseini.

Transferjournalisten fortæller ydermere, at Brøndby kan komme til at lægge et sted mellem 22,5- og 30 millioner kroner for en ny angriber, der skal danne duo med Ohi Omoijuanfo.

Det vil være en meget dyr i Brøndby-regi. Faktisk vil det være en af de største handler, der nogensinde er lavet i klubbens historie.

Brøndby betalte 26 millioner kroner for at få Daniel Agger hjem fra Liverpool i 2014, mens de i sommerens transfervindue lagde 22 millioner kroner for Nicolai Vallys.

Det er i de dyreste handler i klubbens historie, men de transferrekorder står måske for fald inden den 1. februar.

Brøndby kan også lave et stort salg i de kommende dage, da den franske Ligue 1-klub Lorient lurer på Anis Slimane, som kan ende med at indbringe lige over 20 millioner kroner – læs den historie her.