1964

Brøndby kræver højt millionbeløb for Anis Slimane

Brøndby IF - Agf 1-0

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF slipper ikke Anis Slimane for peanuts. Den tunesiske landsholdsspiller har angiveligt et prisskilt på mellem 37,5- og 45 millioner kroner hængende omkring halsen.

Brøndby IF hentede Anis Slimane i 2. divisionsklubben AB for tre somre siden, og den driblestærke midtbanespiller startede på U/19-holdet, men planen var, at han skulle sluses ind i Superliga-truppen – og det blev han efter få måneder, hvor man også landede en kontraktforlængelse med ham.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

I de seneste sæsoner har han været en fast del af Niels Frederiksens Superliga-trup, og han har taget store spring, siden Jesper Lindstrøm rykkede til Eintracht Frankfurt sidste sommer.

Nu er turen måske kommet til, at Anis Slimane kan følge i sin kammerats fodspor. Ekstra Bladet har nemlig berettet om interesse fra blandt andet tysk fodbold, men især også engelsk fodbold, hvilket du kan læse mere om her.

Det bliver dog ikke billigt for interesserede klubber at hente ham. Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen sidder med et par esser på hånden i spillet om den tunesiske landsholdsspillers fremtid. Anis Slimane har nemlig stadig to hele år tilbage af sin aftale, mens en forestående VM-slutrunde kan brage hans værdi i vejret.

 Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Derfor vil Brøndby IF have fuld smadder på købssummen. Transferjournalisten Søren Sorgenfri skriver i en Transfer Talk hos nordicbet.dk, at Anis Slimane har en prisslap på mellem 37,5- og 45 millioner kroner, hvilket vil gøre ham et af de dyreste salg i klubbens historie.

Den unge midtbaneprofil skulle angiveligt selv være klar til at skifte klub, hvis det rette tilbud kommer. Men det er Brøndby IF, der sidder med magten. De kan nemlig godt tåle at vente til efter vinterens VM-slutrunde.

Læs også: Brøndby IF har overhånden: Her er FCK’s bud på Vallys