1964

Brøndby når ikke i mål med ‘hurtig’ og ‘dyr’ angriber

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby får ikke tilgang af den angriber, som B.T.’s journalist Farzam Abolhosseini teasede for i podcasten VinduesHviskeren for nyligt. Jagten er i stedet udskudt til sommer.

B.T.’s Farzam Abolhosseini meddelte for nyligt i BrøndbyLyds transferpodcast VinduesHviskeren, at Brøndby var på jagt efter en angriber, og de havde et budget helt op til 30 millioner kroner.

Derfor har Brøndbys fans ventet i spænding på, hvad der kunne komme ind mod slutningen af transfervinduet, men på Deadline Day er de blå/gules fans blev spist af med en lejeaftale med midterforsvareren Frederik Winther.

Nu skriver Farzam Abolhosseini på sin Twitter-profil, at Brøndby ikke kunne finde den rigtige, og at man derfor ikke kommer til at hente en ny angriber i transfervinduets sidste timer.

Når Frederik Winther helt officielt bliver præsenteret i Brøndby, kan transfervinduet derfor formentlig lukkes for Carsten V. Jensen på indgangssiden, men der spekuleres stadig i et par afgange.

Sigurd Rosted er meget tæt på at blive solgt til Toronto FC, men den handel ventes først at falde helt på plads i de kommende dage, når nordmanden drager Over Atlanten for at underskrive aftalen.

Derudover er der stadig spørgsmålstegn ved Jens Martin Gammelby, efter Midtjyllands Avis tidligere i dag skrev, at han ville få ophævet sin aftale på Vestegnen – noget han dog selv har afvist er tilfældet.

Transfervinduet lukker ved midnat for danske klubber.