1964

Brøndby offentliggør dele af ejerkredsen

Brøndby IF - Agf 1-0

Brøndby IF har offentliggjort 12 navne, som er en del af ejerkredsen i Global Football Holdings. Det sker efter massiv utilfredshed over den manglende åbenhed om de nye ejere. To privatpersoner ønsker ikke at få deres navn nævnt, hvilket Brøndby IF respekterer.

Brøndby IF blev fredag opkøbt af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings, og klubben ville ikke offentliggøre de 14 navne, der står bag virksomheden.

Blot David Blitzer og Robert Karr blev nævnt som investorer og dermed medejere af Brøndby IF, men nu følger flere navne.

På klubbens hjemmeside har Brøndby IF lagt i alt 12 navne online samt en kort beskrivelse af deres investeringer.

Se listen her:

Arctos Sports Partners – Et partnerledet Texas-baseret investeringsfirma med fokus på at erhverve minoritetsandele i professionelle sportsklubber og levere vækstkapital til den bredere sports-, medie- og underholdningsindustri.

David Blitzer – medejer af Crystal Palace (siden 2015), Philadelphia 76’ers i NBA (siden 2011), New Jersey Devils i NHL (siden 2013), og en minoritetsejer af Cleveland Guardians i Major League Baseball (MLB) såvel som og andre professionelle sportsklubber.

Eric Cohen – investor i Crystal Palace i Premier League.

Robert Franco – investor i Crystal Palace i Premier League.

Robert Karr – passioneret fodboldfan og privat investor, der med base i New York City driver eget family office og er engageret i velgørenhed.

Krase-familien – investorer i Real Salt Lake i den amerikanske Major League Soccer (MLS) og Beyond Sports, som er en visualiseringsplatform, der leverer løsninger i realtid til ligaer, tv-stationer og brands.

Jahm Najafi – medejer af Phoenix Suns i NBA og McLaren i Formel 1-serien.

Dave Novak – investor i Crystal Palace i den Premier League og Real Salt Lake i MLS.

Dan & Michael Schwab -investorer i Crystal Palace i Premier League, Memphis 901 F.C. i United Soccer League (USL) og Dagenham & Redbridge Football Club i den engelske National League.

David & Eli Simon – investorer i Crystal Palace i Premier League.

 

To privatpersoner ønsker ikke at stå frem som en del af ejerkredsen, melder Brøndby IF, som samtidig skriver, at ovenstående liste af personer/virksomhed har forpligtet sig til ca. 85% af den investeringskapital, som Global Football Holdings bringer ind i Brøndby.

Derfor mangler fortsat to navne, som sammen står for omkring 15 procent af investeringsfonden.

– Vi respekterer, at der er enkelte privatpersoner i ejerkredsen af Global Football Holdings, som ikke ønsker at få deres navn offentliggjort, lyder det fra Jan Bech Andersen. 

 

Redaktionen anbefaler…
1. 
Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte
2. Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings
5. Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg