1964

Brøndby- og Viborg-fans i fællesråb: Bevar Brøndby IF

sydsiden

Fans fra både Brøndby og Viborg blev på Brøndby Stadion efter søndagens kamp i Superligaen, hvor de to fangrupperinger begge viste deres modstand mod de blå/gules nye ejerskab.

Et 0-2-nederlag til Viborg FF blev facit for Brøndby søndag eftermiddag, da Niels Frederiksens tropper led et fortjent nederlag, som efterlader klubben på en 10. plads inden forårets kampe.

Det var kulminationen på et trængt efterår, hvor Brøndby synes splittet i atomer.

At den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings har overtaget tøjlerne i Brøndby, har heller ikke gjort livet bedre for Brøndbys fans, og søndag aften var der atter protest mod de nye ejere.

Efter søndagens nederlag blev en stor gruppe Brøndby-fans på stadion for at råbe ‘BEVAR BRØNDBY IF!’, og det var ikke kun de blå/gule fans, der strålede ud over Brøndby Stadion.

En halv time efter slutfløjt stod også omkring 20-30 Viborg FF-fans og skrålede med på ‘BEVAR BRØNDBY IF’-råbet i smukt fællesskab med Brøndbys fans.

Brøndby har haft et tungt efterår, hvor der har været massiv splittelse i fanmiljøet, og søndag viste, at der igen er lang vej – både på og udenfor banen.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Trabzonspor og Stryger skal sænke de økonomiske krav for BIF-skifte
2. Journalist: Brøndby jagter to store profiler
3. 
Brøndby-fans åbner sag mod politiet
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. 
Medie: Bell bliver i Brøndby