1964

Brøndby på katastrofekurs: ‘Det handler om overlevelse’

Brøndby IF - Agf 1-0

Situationen i Brøndby IF er katastrofal, mener TV3 Sports fodboldekspert, Ken Ilsø, der spår, at Niels Frederiksens tropper skal kæmpe for overlevelse snarere end top 6.

Brøndby IF led et skuffende pointtab på hjemmebane mod bundproppen Lyngby BK, da en sen scoring fra Saevar Atli Magnússon betød, at opgøret endte 3-3.

Det betyder, at Brøndby IF blot er to point foran 11. pladsen fra AaB, og i øjeblikket kan de blå/gule skyde en hvid pil efter målsætningerne om først top 6 og senere top 3.

– Først handlede det om top 3, og så var det top 6. Nu handler det om overlevelse. Jeg synes, at situationen er katastrofal, sagde Ken Ilsø søndag aften i Onside og tilføjede om søndagens kamp.

– De overlod initiativet til Superligaens absolutte bundprop. Den passivitet de havde… Det var rystende at se, lød det fra TV3 Sport-eksperten, der er overbevist om, at Brøndby IF ikke kommer i top 6.

Brøndbys anfører Andreas Maxsø sigter heller ikke længere efter top 6. Forsvarsspilleren var klar i spyttet, da han blev interviewet til Onside kort efter slutfløjt på Brøndby Stadion.

– Vi skal ikke tænke på hverken top 3 eller top 6. Vi skal tænke på at vinde næste kamp, og så tage én kamp ad gangen. Vi skal ikke tænke så langt frem i tiden og i stedet bare sørge for at få nogle sejre, sagde Andreas Maxsø.

Redaktionen anbefaler…
1. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
2. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
3. Hermansen: Vi må ikke lukke tre mål ind på hjemmebane
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Derfor har Alpha så meget magt i Brøndby IF