1964

Brøndby-profiler har fortid i FCK: ‘Har intet forhold til dem’

Brøndby IF - Agf 1-0

Det var min værste beslutning at skifte til dem, siger Anis Slimane om sin fortid hos FC København, mens Kevin Thsiembe fortæller, at han intet forhold har til sin tidligere klub.

Det er aldrig populært at have spillet for både Brøndby IF og FC København, men det er svært at klandre hverken Anis Slimane og Kevin Tshiembe, som spillede hos løverne som helt unge.

Nu 21-årige Anis Slimane skiftede faktisk fra Brøndby IF til FC København, da han var 13 år gammel, fordi der var kortere transporttid til træning, mens det også hang bedre sammen med skolen. Livet i FC København var dog ikke sjovt for ham. Det var ifølge ham selv den værste beslutning, han kunne tage. Det udtalte han tidligere på året i et interview med Discovery+.

– Min værste beslutning, der var nok at tage fra Brøndby til FCK i ungdomsrækkerne. Det der var galt var, at jeg blev hentet fra at være iblandt de bedste i Brøndby til at få at vide, at jeg ville få en stor rolle i FCK, men det gjorde jeg jo ikke, man mente ikke, at jeg var god nok tre måneder efter, sagde han blandt andet og tilføjede:

– Det er jo fair nok, men altså. Jeg er jo også brøndbyer, min far har også fulgt Brøndby siden han var ung, og siden han kom til Danmark, så det er jo også rimelig perfekt.

Brøndby IF’s midterforsvarer Kevin Tshiembe har også en fortid i FC København, men han nærer ingen skjulte følelser for dem.

– Jeg spillede i FCK som ungdomsspiller, men jeg har overhovedet ikke noget forhold til dem. Det er, hvad det er. FCK betyder ikke noget for mig, da det heller ikke sluttede så godt, så det handler kun om Brøndby, og det har det gjort, siden jeg kom hertil, siger han i et interview med bold.dk forud for søndagens derby.

ER du interesseret i at læse om lønforskellen i Brøndby IF og FC København, kan du se mere her.