1964

CV: Rykker tættere på ny træner – Jagter forstærkninger til spillertruppen

Brøndby IF - Agf 1-0

Carsten V. Jensen fortæller, at man er nået til runde to af rekrutteringsprocessen i forhold til en ny cheftræner. Samtidig fortæller Brøndbys fodbolddirektør, at man forstærker spillertruppen, hvis muligheden byder sig.

Det er stilhed før stormen i Brøndby.

En ny cheftræner skal ind efter afskeden med Niels Frederiksen, og ifølge B.T.’s oplysninger er klubben meget tæt på at have deres nye cheftræner på plads.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen vil ikke afsløre for meget, men i et interview med Brøndby TV fortæller han, at man rykker tættere på dag for dag.

– Jeg kan sige, at vi er efter runde to nu – eller i hvert fald i slutningen af den, fortæller Carsten V. Jensen om den øjeblikkelige status på rekrutteringen af en ny Brøndby-cheftræner.

Brøndbys fodbolddirektør forklarer yderligere, hvordan en sådan rekrutteringsproces foregår.

– Det er et forløb, hvor man starter med at smide en masse navne i luften, og så lander man på en større gruppe. Der kommer navne ind ude fra, og der kommer også en masse henvendelser ude fra med interessante navne, siger han og tilføjer:

– De bliver så i første omgang reduceret, og så går vi ind i en runde et, hvor de så bliver reduceret yderligere til en runde to, siger Carsten V. Jensen.

Det bliver dog ikke kun en ny cheftræner, der kommer ind ad døren på Brøndby Stadion i løbet af de kommende dage eller uger. Nye spillere er også på tegnebrættet.

Carsten V. Jensen fortæller videre i interviewet, at klubben er aktive på transfermarkedet, og der er bestemt penge at skyde efter nye spillere, efter Global Football Holdings indtog i klubben.

– Hvis vi får muligheden for at justere og styrke truppen i januar, kommer vi til at gøre det, fordi vi har midlerne, lyder det selvsikkert fra CV, der tilføjer:

– Det er en kæmpe forskel fra nogle af de andre vinduer, hvor jeg har siddet og måske ikke haft så mange midler til rådighed, så det er en stor forskel, og det er helt afgørende for Brøndbys fremtid, fortæller han til Brøndby TV.

På rygtebørsen forlyder det, at Brøndby kommer til at hente minimum tre kvalitetsspillere til januar. Den historie kan du læse om her.

Der er generelt en formodning om en større udskiftning i Brøndby-truppen, da flere spillere står foran kontraktudløb til sommer, og derfor kan være salgsklare denne vinter.