1964

Brøndby scouter i Sverige

Brøndby IF - AC Horsens 5-2

Brøndby har i de seneste uger været på plads på Halmstad BK’s hjemmebane Örjans Vall sammen med en lang række øvrige europæiske klubber.

Sommerens transfervindue nærmer sig med hastige skridt, og derfor titter adskillige rygter op i de forskellige spalter rundt omkring.

Nu beretter lokalavisen Hallandsposten, at Brøndby har haft scouts på Örjans Vall, som er hjemmebanen for Halmstads BK.

Brøndby var dog ikke den eneste klub, der havde scouts i det svenske for nyligt.

Læs også: Journalist: Brøndby hæver transferbudgettet

Mediet skriver nemlig, at også klubber som Liverpool, Ajax, AZ Alkmaar, Bologna, Torino og Cremonese har siddet på lægterne.

Af skandinaviske klubber har også Molde, Brann, Vålerenga og FC København luret ved Halmstad BK’s kampe.

Lokalmediet skriver ikke om nogen konkret interesse, men de nævner Erik Ahlstrand som en spiller, der kan være interessant for udenlandske klubber.

Offensivspilleren har været storspillende for sin svenske klub, og den 21-årige midtbanespiller er selv åben for at tage skiftet den forestående sommer.

– Hvis chancen byder sig, så føler jeg mig klar. Det har jeg ikke noget imod, siger han til lokalmediet.

Læs også: Sydafrikansk wing kædes sammen med Brøndby

Der er dog intet konkret mellem Brøndby og den pågældende spiller, men det står klart, at Brøndby blandt andet kigger mod Sverige i jagten på nye spillere.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtalte for nyligt i et interview med Ekstra Bladet, at man kommer til at gå efter flere profiler i sommerens transfervindue.

Og Skandinavien er et marked, man opererer på, og modsat tidligere er man nu klar til at hente de største spillere fra de nordiske klubber:

– Nu er vi stand til at være med i konkurrencen om alle de bedste spillere i Skandinavien, sagde han for nyligt til avisen.

Læs også: Tegnedrengen er åbnet: Brøndby er klar til at slå transferrekord til sommer

Relaterede nyheder

Seneste nyt