1964

Brøndby skærmer Vallys fra pressen

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndby IF har ikke ønsket at sende Nicolai Vallys ud til pressen efter en hektisk uge, hvor han har været i vælten blandt klubbens fans.

Nicolai Vallys har haft nogle hårde dage, efter han fuldførte sit skifte til Brøndby IF på transfervinduets sidste dag tidligere på ugen.

Offensivspilleren gjorde sig upopulær grundet nogle udtalelser fra sin Silkeborg IF-tid, hvor han erklærede sin sympati for Brøndby IF’s rivaler fra FC København.

Nicolai Vallys modtog så mange nedladende og hadefulde beskeder på de sociale medier, at Brøndby IF måtte gå ud med et statement, som du kan se her.

Søndag var der så massivt fokus på den dyrtindkøbte midtbanespiller, som ikke fik den velkomst, han havde håbet på, da klubbens fans ikke ønskede at tiljuble ham inden debutkampen mod AC Horsens hvilket du kan læse om her.

Nu skriver B.T., at Brøndby IF har beskyttet Nicolai Vallys ved at skærme ham fra den sultne presse, som jagtede et ord fra hovedpersonen.

Hverken inden- eller efter kampen har Brøndby IF ønsket at sende Nicolai Vallys ud til journalisterne, som i stedet er blevet mødt af andre spillere – blandt andet Andreas Maxsø, som sagde følgende til B.T.

– Det er rimeligt klart, hvad vi mener om det hele. Der kom også et statement fra klubben. Det er ikke i orden. Vallys er Brøndby-spiller, og han vil gøre alt for den gule trøje. Han skal føle sig velkommen, og jeg er sikker på, at de (fansene, red.) bliver glade for ham, sagde Brøndbys anfører.

Andreas Maxsø fortæller videre i interviewet, at han ikke lagde mærke til, at klubbens fans ikke ønskede at tiljuble Nicolai Vallys.