1964

Brøndby vil købe tre-fire nye spillere til startopstillingen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen får travlt til sommer, hvor han skal forstærke truppen markant.

Om få uger går sæsonen 2022/2023 på hæld, men det betyder ikke, at der er lagt op til en lang sommerferie for Brøndby-toppen.

Fra transfervinduets åbning i midten af juni til lukningen i slutningen af august, skal Carsten V. Jensen nemlig i gang med en svær, men definerende øvelse.

Læs også: Mads Hermansen tiltrækker sig interesse fra Italien

Brøndbys fodbolddirektør skal løfte truppens kvalitet så markant, at den fra næste sæson kan blive en bejler til guldet i Superligaen.

Det kræver investeringer.

Og i Brøndby er man klar til at svinge checkhæftet for at forstærke en trup, der i forvejen er dyrere end nogensinde før.

– Vi skal bruge et godt transfervindue på at løfte os selv det sidste stykke vej, så vi kan konkurrere helt i toppen af Superligaen, siger Carsten V. Jensen i et interview med Ekstra Bladet.

Læs også: Brøndby er informeret: Cappis vil have spilletid og søger væk

Brøndby købte i vinter profilerede navne som Håkon Evjen og Rasmus Lauritsen for samlet 30 millioner kroner.

Til sommer kommer der flere profiler til:

– Tre-fire nye spillere skal hentes ind. Og det skal være spillere, der byder sig til startopstillingen, slår fodboldbossen fast.

Carsten V. Jensen fortæller videre, at det ikke er et mål, at spillerne skal være dyre, men han ved, at kvalitet koster:

– Det er ikke et mål i sig selv kun at investere i dyre spillere. Men vi ved, at de, der har prøvet noget fra højere niveau, koster mere. Som købmand håber jeg, at vi finder en spiller, som andre klubber ikke har været opmærksomme på, siger han.

Brøndby har i de seneste uger været kædet sammen med både Louka Prip fra AaB og Lukas Hey fra Lyngby Boldklub.

Det kan du læse mere om her og her.

Læs også: Brøndby-stopper ønsker mere spilletid

Relaterede nyheder

Seneste nyt