1964

Brøndby vil lokke Hermansen med større kontrakt

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Kontrakt-nyt

Brøndby vil gerne forlænge kontrakten med Mads Hermansen, og Carsten V. Jensen vil lokke den unge keeper med flere kroner i lønningsposen.

Mads Hermansen har været storspillende for Brøndby, som dog er bevidste om, at de har den 22-årige keeper på lånt tid, da interessen i ham er ganske bred.

broendbyforfan.dk har blandt andet berettet om interesse fra tysk fodbold, mens hovedpersonen i forrige måned åbnede op for at forfølge drømmen om et skifte til udlandet, hvilket du kan læse mere om her.

I Brøndby-lejren er man dog ikke interesseret i at sælge Mads Hermansen på nuværende tidspunkt, og efter Global Football Holdings indtog i klubben står man stærkere i forhold til at afvise bud.

– Vi er nu i en position, hvor vi godt kan sige nej, hvis der kommer et stort bud, og det er en kæmpe styrke, siger Carsten V. Jensen ifølge bold.dk.

Brøndbys fodbolddirektør er i stedet interesseret i at forlænge kontrakten med Mads Hermansen, der har to og et halvt år tilbage af sin aftale på den københavnske Vestegn.

– Vi kan oveni købet også sige til Mads: ’Her har du en ny aftale, hvad synes du om den? Den ser lidt pænere ud end den, du allerede har – kunne det være en idé?’ 

Carsten V. Jensen fortæller dog, at man ikke er i aktiv dialog med Mads Hermansen, men det er man i stedet med to andre profiler i Andreas Maxsø og Simon Hedlund.

– Vi har været i dialog med Andreas Maxsø om en forlængelse længe, og det har den fandeme været i lang tid, siger CV og tilføjer om svenske Hedlund.

– Vi er i dialog med Simons bagland om en mulig forlængelse, ja. – Jeg synes, han har været en rigtig, rigtig vigtig spiller for Brøndby i den tid, han har været her, så jeg er positivt indstillet over for ham, men nu må vi se, siger Carsten V. Jensen.