1964

U/21-landstræner bekymret over norsk duo i Brøndby IF

Brøndby IF - Ob 2-0

Den norske U/21-landstærner Leif Gunnar Smerud fortæller, at han har en dialog med Sebastian Sebulonsen og Henrik Heggheim, der er ude i kulden i Brøndby IF.

Brøndby IF købte i sommeren 2021 den norske stopper Henrik Heggheim i Viking, mens man et år senere hentede endnu en spiller i den norske klub, da højrebacken Sebastian Sebulonsen skrev kontrakt med de blå/gule fra den københavnske Vestegn.

Over 20 millioner kroner spenderede man på de to unge nordmænd, som i øjeblikket er langt ude i kulden under Niels Frederiksen.

Det er bekymrende, mener Norges U/21-landstræner Leif Gunnar Smerud, som er opmærksom på nordmændenes situation i Brøndby IF.

– Det er ikke godt. Tit er det jo ikke nogen god situation hverken for spilleren eller landsholdet, siger Norges U/21-landstræner til Tipsbladet og tilføjer:

– Vi har snakket om deres situation, men man må også som spiller tage konkurrencen og tåle den. Det er en mulighed for at udvikle sig eller blive bedre. Men det er klart, at når man over tid ikke spiller, så er det ikke heldigt, og det er drengene også klar over, fortæller han.

Læs også: Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen

Sebastian Sebulonsen har været på bænken i fem ud af de seneste seks kampe. Dermed har han blot fået 65 minutters spilletid for Brøndby IF siden midten af august.

Endnu værre står det til for Henrik Heggheim. Den 21-årige midtstopper har ikke fået spilletid i de seneste syv kampe, mens han – efter aftenens kamp mod Randers – ikke har været udtaget til de seneste fem kampe.

Den norske U/21-landstræner fortæller videre i interviewet, at han ikke har drøftet situationen med Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen, men at han håber de snart får mere spilletid.

Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen er en fast del af Norges U/21-landshold, og de var begge i kamp i den netop overståede landsholdspause.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her