1964

Hermansen og Nørgaard bejler stadig til landsholdet

broendby-if-2048x1366

Kasper Hjulmand mangler at udtage fem spillere til sin endelige VM-trup, og nuværende- og tidligere Brøndby-spillere holder vejret.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har offentliggjort 21 ud af de 26 spillere, der senere på måneden drager mod ørkenstaten Qatar for at repræsentere Danmark ved VM.

Hele truppen kan du se her, hvor Brøndby er repræsenteret med nuværende Brøndby-spiller Daniel Wass og Masterclass-talentet, Jesper Lindstrøm.

Der er dog fem åbne pladser, og meget tyder på, at den danske landsholdstrup bliver krydret med én eller flere, der enten spiller eller har spillet i Brøndby.

Kasper Hjulmand mangler blandt andet at udtage en tredje keeper til VM-truppen, da han i øjeblikket afventer, om den tidligere Brøndby-keeper, Frederik Rønnow, bliver sin skade kvit.

Sker det ikke lurer den nuværende Brøndby-keeper, Mads Hermansen, i kulissen.

– Der har været en god mulighed for at spille sig på holdet, så selvfølgelig vil jeg blive skuffet, hvis jeg ikke kommer med, sagde den unge Brøndby-keeper efter søndagens kamp mod OB.

Der er derfor gode muligheder for, at det bliver enten Frederik Rønnow eller Mads Hermansen, der render med den sidste plads, men FC Midtjyllands Jonas Lössl lurer også i kulissen.

– Skal man have erfaringen, eller ham der nok er bedre? Det står for min egen regning, men Mads Hermansen er en bedre målmand end Jonas Lössl er lige nu, siger Mediano-journalist Sebastian Stanbury om Kasper Hjulmands hovedpine og tilføjer så:

– Skal man så tage ham (Hermansen red.) med? Eller skal man tage ham (Lössl red.), der har været med før, og som landsholdsteamet kender? Det må være de overvejelser, man står med.

Mere Brøndby på midtbanen

På midtbanen mangler der også at blive udtaget en spiller, og den plads er reserveret til den tidligere Brøndby-spiller, Christian Nørgaard.

Det defensive anker har været skadet for Brentford siden slutningen af august, men Kasper Hjulmand har ikke lagt skjul på, at han meget gerne vil have Christian Nørgaard med til VM-slutrunden.

Midtbanespilleren fik 45 minutter i EFL Cuppen mod Gillingham FC for nyligt, og spørgsmålet er, om Christian Nørgaard er klar til at spille mange kampe med meget få hviledage.

Er han det, så bliver han udtaget. Er han ikke det, kan Kasper Hjulmand blive tvunget til at kigge på andre muligheder – mulige øvrige kandidater er Casper Nielsen fra Club Brügge eller Philip Billing fra Bournemouth.

Kasper Hjulmand indgiver sin endelige trup på mandag.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Alpha bakker op om ny fanbevægelse: Stor protest mod GFH
2. Dyr handel: Jens Stryger Larsen skal sluge lønnedgang for Brøndby-skifte
3. Medie: Brøndby kan score op mod 75 mio. kr. på Slimane
4. CV uklar om Niels Frederiksens fremtid
5. 
Ekstra Bladet: Ti spillere på vippen i Brøndby