1964

Brøndbys fans med iskold ‘velkomst’ til Vallys

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Nicolai Vallys fik næppe den modtagelse, som han håbede på, da han søndag trådte ind til opvarmning på Casa Arena i Horsens. Der var meget lidt kærlighed at spore til Brøndby IF’s dyrtindkøbte offensivspiller.

Nicolai Vally skiftede på transfervinduets sidste dag til Brøndby IF på en fire-årig aftale for et beløb i omegnen af 20 millioner kroner. Det lignede en drømmetransfer, men der er meget malurt i bægeret.

Offensivspilleren har nemlig fået den nærmest værst tænkelige start i Brøndby IF, efter klubbens fans har sendt ham så mange hadefulde beskeder, at klubben måtte gå ud og tage afstand fra det i et stort statement, som du kan læse her.

Det er Nicolai Vallys’ fortid, der hjemsøger ham i øjeblikket, for han har i interviews fra Silkeborg-tiden udtalt, at han har stået på Sektion 12 som barn, og at han godt kunne se sig selv skifte til FC København.

Selvom Nicolai Vallys nu har valgt at sætte sin underskrift på en kontrakt med Brøndby IF, har klubbens fans ikke taget ham til sig – langt fra. Og det er kommet til syne søndag på Casa Arena, hvor Nicolai Vallys står foran sin debut.

Under opvarmningen blev Nicolai Vallys ikke taget vel imod, da Brøndby IF’s capo meddelte, at man ikke vil hylde en spiller med fortid på Sektion 12.

Derudover fortæller Kian Fonoudi fra 6’eren, at alle Brøndby IF’s spillere fik den såkaldte ‘Fenerbahce’, men det gjorde Nicolai Vallys – som den eneste – ikke.

Til gengæld var der en gruppe kvindelige Brøndby-fans, som havde taget fødselsdagsflag med til opgøret, som de viftede med, mens de sang fødselsdagssang til Nicolai Vallys, der i dag fylder 26 år.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen