1964

Bruun: Lindstrøm er en superstjerne – Hermansen banker på til VM

TV2 Sports fodboldekspert Morten Bruun er meget imponeret over Jesper Lindstrøm, som han kalder en superstjerne. Derudover mener han, at Mads Hermansen kraftigt banker på til en VM-plads.

VM er få måneder væk.

Faktisk er der under to måneder til Danmark betræder græstæppet i Qatar for første gang, og Kasper Hjulmand står snart foran den endelige VM-udtagelse.

Det bliver en udtagelse, som Brøndby-fansene kommer til at følge tæt, for der er nogle Brøndby-knægte, der i den grad bejler til landstrænerens VM-trup.

Det tidligere Masterclass-talent, Jesper Lindstrøm, er flyvende for Eintracht Frankfurt, og ifølge TV2 Sports fodboldekspert, Morten Bruun, er det nærmest givet, at offensivspilleren skal med til VM.

– Jesper Lindstrøm er ugens klare succeshistorie. Han spillede igen en nøglerolle i weekenden, og så viste han jo bare så stort et overskud på det mål, han scorede. Han er bare en superstjerne i Frankfurt lige nu, og vi kan roligt sige, at han har gang i den perfekte optakt til VM.

I Brøndbys nuværende trup ligner Daniel Wass også en sikker VM-spiller. Og så er der også en anden, som Morten Bruun har et rigtig godt øje til – nemlig målmand, Mads Hermansen.

– Jeg synes virkelig, virkelig, at Mads Hermansen er god. Han må simpelthen være en udfordrer til den sidste plads, hvor han nok skal slås med Oliver Christensen. Han er klart den bedste af de to med fødderne, så som type af målmand passer Hermansen måske lidt bedre på Kasper Hjulmands landshold, skriver TV2 Sport-eksperten i sin ugentlige landsholdsblog.

Danmark åbner VM den 22. november kl. 14.00 mod Tunesien, mens de fire dage senere byder Frankrig op til dans, inden de lukker gruppen mod Australien den 30. november.

Redaktionen anbefaler…
1. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
2. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
3. Hermansen: Vi må ikke lukke tre mål ind på hjemmebane
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Derfor har Alpha så meget magt i Brøndby IF