1964

Cappis-agent afviser skifte væk fra Brøndby

sydsiden1

Christian Cappis er ikke umiddelbart på vej væk fra Brøndby, selvom MLS Transfers tidligere i dag berettede om amerikansk, belgisk og østrigsk interesse i den 23-årige slider.

Christian Cappis skiftede til Brøndby i begyndelsen af 2021, da Carsten V. Jensen betalte i omegnen af 2-3 millioner kroner for den daværende Hobro-spiller.

Den amerikanske midtbanespiller har scoret nogle vigtige mål for Brøndby, men han har ikke kunne slå sit navn fast i startopstillingen hos de blå/gule, der i denne sæson indtager en 10. plads i Superligaen.

Derfor har der været spekuleret i, om han kunne blive offer for den trupoprydning, som fodbolddirektør Carsten V. Jensen forventes at foretage i forbindelse med ejerskiftet i Brøndby.

MLS Transfers erfarede på Twitter, at den amerikanske midtbanespiller havde flere bejlere i MLS samt Belgien og Østrig, men et skifte er ikke lige på trapperne.

Hans agent, Johan Wins, fortæller nemlig til Tipsbladet, at Christian Cappis ikke er på vej til at skifte Brøndby ud.

– Der er for at være helt ærlig ingenting at sige lige nu, siger agenten til mediet og tilføjer, at man ‘afventer og ser, hvad der sker’.

Agenten vil ikke afvise, at der kan komme aktivitet omkring Christian Cappis til sommer, men det afhænger i det store hele af, hvad Brøndby vil.

Den 23-årige Christian Cappis har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2025.