1964

Carsten V. Jensen forventer flere Brøndby-afgange

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen forventer, at man i de kommende uger kommer til at sige farvel til nogle spillere – blandt andet i Norge og Sverige er transfervinduet åbent.

Det danske transfervindue lukkede tirsdag ved midnat, og da klokken slog 00.00, var Brøndby langt fra kommet i mål med den oprydning af truppen, som de havde arbejdet hårdt på.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen havde håbet at kunne skippe noget af overskudslageret videre, men det lykkedes ikke i første omgang.

Der er dog en livline til Brøndby-bossen, for i flere lande er transfervinduet stadig åbent – blandt andet i Norge og Sverige, hvor Carsten V. Jensen har gode forbindelser til.

Derfor forventer han, at der ryger et par spillere videre i de kommende uger.

– Ja, det kunne man godt forestille sig. Det er en relativ stor trup, og nu ved vi, at vi har de spillere, vi har. Der er nogle vinduer, der har åbent, så det kigger vi selvfølgelig på, siger han til BrøndbyLyd.

Fodbolddirektøren har dog ikke travlt med at sælge ud, for han vil give cheftræner Jesper Sørensen længere mulighed for at danne sig et overblik over hvilke spillere, han kommer til at bruge.

– Nu har vi en mulighed for lige at lade spillerne arbejde i nogle uger endnu inden sæsonens start, og så sætter truppen sig måske og rækkefølgen lidt. Og så giver det måske et klart billede af, hvem der eventuelt skal sendes ud, fortæller han.

Du kan høre hele BrøndbyLyds transfer-interview med fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, her.

Jens Martin Gammelby har været en af de spillere, der har været rygtet væk fra Brøndby, og Midtjyllands Avis skrev sågar i går, at han var på vej til at få ophævet sin kontrakt – læs mere om det her.