1964

Carsten V. Jensen svarer på kritik: Opfyldte aftalen til punkt og prikke

FC Midtjylland - Brøndby IF 0-1

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at man har opfyldt aftalen med Andreas Maxsø til punkt og prikke.

Andreas Maxsø forlod Brøndby IF i januar måned, og et par måneder senere smækker den nu tidligere Brøndby-anfører med døren.

I et interview med Viaplay fortæller han nemlig på en virtuel forbindelse, at han føler sig svigtet af fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Ifølge Andreas Maxsø har Brøndby-bossen brudt nogle elementære aftaler, hvilket du kan læse mere om her.

Carsten V. Jensen har svaret på kritikken til selvsamme medie, og han fastslår, at man ikke har brudt nogen aftale med forsvarsspilleren.

– Jeg kommer ikke til at kommentere særlig meget på det, men det der blev aftalt, har vi fulgt til punkt og prikke, siger fodboldbossen.

En af Andreas Maxsøs kritikpunkter går på, at Carsten V. Jensen afviste nogle tilbud på ham, selvom man havde en aftale om, at Brøndby IF ikke ville stå i vejen for et skifte.

– Det kan godt være (at jeg har afvist nogle ting red.), men alt hvad vi har foretaget os med Maxsø, er inden for de rammer, vi har aftalt, slår han videre fast.

Læs også: Maxsø og co. på katastrofekurs i MLS – Uhre på pletten to gange

Den i dag 28-årige forsvarsspiller kom til Brøndby IF på en fri transfer i september 2019, da han havde købt sig selv ud af kontrakten med KFC Uerdingen.

Derfor blev han enig med Carsten V. Jensen om en aftale med lovning på, at han ville blive solgt et par år senere.

Det skete dog ikke, og det er derfor, forsvarsspilleren nu er ude med riven efter fodboldbossen.

Andreas Maxsø har også været ude at revse fodbolddirektøren for manglende indkøb, hvilket Carsten V. Jensen også har været ude at svare på.

Læs mere om det her.

Læs også: Tillukket om Maxsø-økonomi: Prisen tæt på fem mio. kr.

Seneste nyt