1964

Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndby IF vil være aktive på transfermarkedet til vinter, hvor klubben vil hente spillere på samme hylde som i sommerens transfervindue.

Brøndby IF blev overtaget af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings fredag, og dermed fik de blå/gule større økonomiske muskler end nogensinde før.

Det skal udnyttes på transfermarkedet, for fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller til Viaplay, at man vil være aktive på vinterens transfermarked.

– Det, vi vil se er, at det nok er cirka samme antal transfers (som i sommer red.), men at det niveau, vi måske har sat med de seneste tre indkøb (Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys, red.), har sat en trend, hvor vi skal kigge henad, siger han.

Meget tyder derfor på, at Brøndby IF er færdig med uprøvede spillere til få millioner kroner. Ifølge Carsten V. Jensen vil man nemlig gå efter kvalitet.

– Det er spillere, der skal ind og styrke startopstillingen, fortæller han videre.

Brøndby IF brugte over 50 millioner kroner i sommerens transfervindue, da man foruden de tre spillere også købte Sebastian Sebulonsen i Viking.

Vil være en magtfaktor i Skandinavien

Carsten V. Jensen afslørede fredag, at han vil få stillet betydeligt flere midler til rådighed efter ejerskiftet, og det skal bidrage med at tage Brøndby IF til næste niveau.

– Det er et markant gearskifte, vi gør her i forhold til at kunne udvikle vores klub til næste niveau med et erklæret mål om at kunne række ud efter mesterskaber og europæiske gruppespil sæson efter sæson. Vi vil være en skandinavisk magtfaktor, sagde han til klubbens hjemmeside.

Global Football Holding har overtaget aktiemajoriteten med 50,1 procent.

Læs mere om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
2. Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen
5. Mærkværdigt: Vil ikke afsløre navnene