1964

CV bekræfter konkret interesse i Kvistgaarden

Ob - Brøndby IF 1-1

Transfergossip

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen bekræfter, at der er interesse i Mathias Kvistgaarden, og at man godt kunne sælge ham nu, hvis man ville.

Mathias Kvistgaarden skiftede agent for ikke længe siden, og det fik folk til at spekulere i, at den unge angriber kunne være på vej væk fra Brøndby.

Hans nye agent – Brøndby-legenden Ebbe Sand – afviste heller ikke, at et skifte kunne komme på tale, da der ifølge hans udsagn var mange interesserede klubber.

I Brøndby-lejren bekræfter man, at der har været konkret interesse for Mathias Kvistgaarden, og derfor kunne man godt trykke på sælg-knappen – hvis man da ville.

– Han er en interessant type, og hvis vi ville, kunne vi godt sende ham af sted, men det er vi ikke interesseret i nu og her, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen og tilføjer:

– Vi er interesseret i at bygge et hold, som skal løfte Brøndby, og det er han helt klart en del af, slutter han ifølge Tipsbladet.

Mathias Kvistgaarden har haft svært ved at bide sig fast på Brøndby-holdet efter sommerens indkøb af Ohi Omoijuanfo, der har været foretrukket helt på toppen.

Den unge Brøndby-angriber har faktisk ikke startet en Superliga-kamp, siden man hentede den norske angriber i serbiske Røde Stjerne Beograd på transfervinduets næstsidste dag i august,