1964

CV bider fra sig: Vi gør alt, hvad vi kan for at vinde

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen føler sig provokeret af spørgsmålene om, hvorvidt Brøndby er motiveret for at vinde mandagens kamp mod FC Nordsjælland.

Selvom Brøndby ikke er med i Mesterskabskampen i denne sæson, kan de blå/gule potentielt få en meget stor rolle i fordelingen af guldmedaljerne.

Faktisk kan de sende guldmedaljerne direkte til Østerbro, hvor rivalerne fra FC København hører hjemme.

Læs også: Brøndby-boss om Hermansen: Skal et rigtig godt bud på bordet

Hvis Jacob Neestrups tropper slår Viborg mandag kl. 16.00, kan Brøndby mere eller mindre sende Mesterskabet til FC København, hvis de får point mod FC Nordsjælland et par timer senere.

Næppe en ønskesituation for Brøndby, men fodbolddirektør Carsten V. Jensen vil ikke høre tale om, at Brøndby vil forære sejren til Farum-klubben.

– Hvis det i spørgsmålet er underforstået, at Brøndby IF lægger sig ned og taber en fodboldkamp med vilje, så er det i min optik et voldsomt provokerende spørgsmål, siger han til Ekstra Bladet, da han bliver spurgt om, hvorvidt han forstår snakken om, at Brøndby helt sikkert taber til FC Nordsjælland på mandag.

Carsten V. Jensen vil slet ikke spekulere i disse scenarier, og han finder det problematisk, hvis folk på et helt generelt plan sætter spørgsmålstegn ved Brøndbys motivation for kampen.

– Jeg mener, at det er problematisk, hvis vi på den måde begynder at sætte spørgsmålstegn ved integriteten i dansk fodbold og hele afviklingen af Superligaen, pointerer han videre i interviewet.

Læs også: Journalist: Brøndby hæver transferbudgettet

Brøndbys fodbolddirektør får også slået fast, at man går benhårdt efter fuld plade hjemme på Brøndby Stadion.

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde på mandag.

Brøndby kan maksimalt avancere en plads i tabellen, for man kan ikke længere nå AGF, der sidder på 4. pladsen i Superligaen med syv point mere end Jesper Sørensen og co.

Læs også: Banner til Jan Bech Andersen møder kritik: ‘Tarveligt og forkert’

Relaterede nyheder

Seneste nyt