1964

– ‘CV’ bør købe ham. Det er en Jesper Sørensen-spiller

Brøndby IF - Randers FC 2-2

TRANSFERRÅD

Rasmus Monnerup mener, at Brøndby bør forstærke den centrale midtbane med Silkeborg-profilen Mark Brink. Det er en Jesper Sørensen-spiller, mener Medianos fodboldekspert.

Jesper Sørensen er tilbage i Brøndby, efter Carsten V. Jensen og den sportslige ledelse har besluttet sig for at hyre den tidligere assistenttræner ind til jobbet som cheftræner på en kontrakt frem til 2025.

Den nyslåede cheftræner træder direkte ind i et januar transfervindue, hvor Brøndby forventes at opruste med et par kvalitetsspillere, der kan løfte dem op i tabellen i den kommende tid.

Og Jesper Sørensen har allerede luftet sine transfer-tanker for Brøndby i forbindelse med ansættelsessamtalen, udtalte Jan Bech Andersen, da man præsenterede den nye cheftræner.

– Transfervinduet er skudt i gang, og det har vi gjort os nogle tanker om. Det var allerede en del af ansættelsesprocessen, at Jesper skulle give sit besyv med, lød det fra bestyrelsesformanden.

Især ét navn bør stå højt på Jesper Sørensen og Brøndbys ønskeliste, mener Medianos fodboldekspert Rasmus Monnerup, der peger på, at klubben skal hente en ny central midtbanespiller.

– De skal bruge en spiller foran forsvaret. Der har de været udfordret. En meget spillende 6’er vil passe godt til den måde, Jesper Sørensen ser fodbold på, fortæller Mediano-eksperten i mediets Special om Brøndbys ansættelse af Jesper Sørensen.

Mediano-eksperten peger på Silkeborgs 24-årige midtbanespiller Mark Brink, der har to og et halvt år tilbage af sin aftale i Søhøjlandet.

– Det vil få offensiven til at løfte sig, hvis de har en 6’er, der kan sætte spillet i gang. Og jeg kunne godt forestille mig, at de ringer til Silkeborg og spørger til Mark Brink. Det vil være en typisk Jesper Sørensen-spiller, lyder det videre.

Hvis Brøndby sikrer sig Mark Brink, mener fodboldeksperten, at det samtidig vil kunne frigive offensive kræfter, som ikke skal ned og hente bolden, da den boldsikre midtbanespiller selv kan drive bolden fra sin placering på den defensive midtbane.

– De har brug for en, der ikke laver så mange fejl i pasningerne, og som tør spille den frem. Der er han meget undervurderet, synes jeg.

Mediano-eksperten peger også på, at Nicolai Vallys vil kunne profitere af at få Mark Brink ind, da de to spillere har et indgående kendskab til hinanden fra deres fælles tid i Silkeborg.

På rygtebørsen har Brøndby været kædet sammen med en anden spiller med relation til Silkeborg – nemlig Magnus Mattsson, der har været anfører for de rødblusede.