1964

CV erkender: Maxsø har noget, han gerne vil nå

broendby-if-2048x1366

Kontrakt-nyt

Brøndbys anfører Andreas Maxsø har ikke parkeret drømmen om at skifte til en udenlandsk klub, og den danske midtstopper er snart fri af sin kontrakt på Vestegnen. Carsten V. Jensen drømmer stadig om en forlængelse.

Da Brøndby hentede Andreas Maxsø på en fri transfer i sommeren 2019, lignede det fuldstændig utopi, at han ville fuldføre den fire-årige aftale, som han underskrev sammen med Carsten V. Jensen.

I aftalen var der nemlig flere frikøbsklausuler, som skulle sikre, at midtstopperen stod med gode kort på hånden i forhold til at lande et udenlandsskifte – og der var frikøbsklausuler helt ned til 10 millioner kroner.

Andreas Maxsø har også to gange været tæt på at skifte klub, efter han var blevet enig med først russiske FK Rostov og siden franske Bordeaux, men i begge tilfælde trak de købende klubber sig i 11. time.

Derfor er Brøndby-anføreren fortsat i klubben, og Brøndby håber at forlænge den kontrakt, der udløber ved udgangen af indeværende sæson, men Carsten V. Jensen erkender, at det ikke er nemt.

– Vi vil gerne beholde Maxsø, men han har også noget, som han gerne vil nå, siger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen i et interview med Ekstra Bladet og afslører samtidig, at en kontraktforlængelse ikke er tæt på for nu.

Overfor Tipsbladet har Andreas Maxsø også tidligere udtalt, at han er åben for en forlængelse med Brøndby, men han vil først afsøge mulighederne i vinterens transfervindue.

– Det handler også om, hvad der kommer, og det skal være det rigtige. Det skal passe ind i det hele, hvor det selvfølgelig skal være det rigtige skifte og jeg skal have den rigtige mavefornemmelse, som jeg har talt om mange gange, sagde han blandt andet til mediet.

Andreas Maxsø kan i denne måned frit forhandle med interesserede klubber, og hvis han beslutter sig for at ville skifte, kan han sætte sin signatur på en forhåndskontrakt.

Det betyder, at Brøndby-anføreren spiller sæsonen færdig på Vestegnen, inden han kan skifte på en fri transfer den 1. juli 2023, når hans kontrakt officielt er udløbet med Brøndby.

Flere medier har tidligere skrevet, at Carsten V. Jensen er klar til at binde forsvarsspilleren til en lang aftale, som vil gøre ham blandt ligaens bedst betalte spillere.

Andreas Maxsø har før prøvet kræfter med udlandet uden den store succes. Han har været forbi Osmanlispor, FC Zürich og KFC Uerdingen.

Mest læste artikler seneste syv dage