1964

CV: Færre nordiske spillere vil være på sigtekornet

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at der vil være færre nordiske spillere, som går igennem nåløjet i fremtiden. Men han vil langt fra afvise, at der kommer norske- eller svenske spillere til.

Carsten V. Jensen fik ansvaret for handler i Brøndby IF i sommeren 2019, da han tiltrådte i en nyoprettet stilling som fodbolddirektør. Og han har haft en kærlighed for at sende millioner til andre nordiske spillere.

Især norske Viking FK har nydt godt af Brøndby IF, for klubben har inden for det seneste års tid modtaget 30 millioner kroner mod at sende Henrik Heggheim, Joe Bell og Sebastian Sebulonsen til den københavnske Vestegn.

Derudover har Carsten V. Jensen også hentet svenske spillere som Carl Björk og Oskar Fallenius – og ens for alle er, at der har været langt mellem snapsene.

Efter Global Football Holdings’ opkøb af Brøndby IF får Carsten V. Jensen et større økonomisk råderum, og det betyder også, at der er færre spillere i Norden, der er relevant for Brøndby IF.

– Eftersom vi kigger på en højere hylde, er der færre spillere, der vil komme på vores sigtekorn, men vi skal kende vores nærmarked, siger Carsten V. Jensen i Medianos special Superliga for voksne og tilføjer:

– Norge og Sverige vil være en del af det nærmarked, fordi der er en fælles forståelse for både kultur og fodbold. Men det er klart, at vi vil skulle arbejde på et større område nu, fortæller han om den nye rekrutteringsproces.

Carsten V. Jensen udtalte i forbindelse med opkøbet af Brøndby IF, at man vil kunne hente spillere på en højere hylde, og klubben har senest været kædet sammen med Bournemouth-danskeren, Emiliano Marcondes.

Derudover har B.T. erfaret, at Brøndby IF vil forsøge at hente en del nye spillere allerede til januar, hvilket du kan læse mere om her.

Læs flere transferhistorier her…
1. 
Avis: Brøndby jagter utilfreds Marcondes
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper