1964

CV forsikrer: Kommer ikke til at leje en masse spillere

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Carsten V. Jensen forsikrer, at Brøndby IF ikke kommer til at være en rugeklub for større klubber. Fodbolddirektøren vil dog ikke afvise, at der sker handler mellem Brøndby IF og en af søsterklubberne.

 

Brøndby IF fik fredag intet mindre end syv søsterklubber, da Global Football Holdings købte aktiemajoriteten på den københavnske Vestegn.

Den amerikanske investeringsfond, der opkøbte Brøndby IF, har nemlig også aktier i ADO Den Haag i Holland, Waasland-Beveren i Belgien, AD Alcorcon i Spanien, Estoril i Portugal, Augsburg i Tyskland, Crystal Palace i England og Real Salt Lake i USA.

Derfor er det nærliggende at tro, at der vil komme nogle interne handler mellem de to klubber, hvilket blandt andet ses i Esbjerg fB, hvis amerikanske ejere har foretrukket at bruge den vestjyske klub som rugeklub for Barnsley.

Det skal man dog ikke frygte sker i Brøndby IF, forsikrer Carsten V. Jensen i BrøndbyLyd.

– Det kommer ikke til at ske. De ting er blevet fejet af bordet med det samme. Bundter af lejespillere… det kommer ikke til at ske. Så er det sagt, slår han fast i podcasten.

 

Carsten V. Jensen hverken kan eller vil dog afvise, at der sker en intern handel mellem klubberne. Men det hele foregår på markedsvilkår, slår han fast.

– Hvis Augsburg for eksempel kan lægge den største transfer til Brøndby IF og den bedste pakke til spilleren, så skal vi jo ikke afvise, at det kan ske. Men alt foregår på markedsvilkår, fortæller fodbolddirektøren videre.

Ejerskabet skal gøre Brøndby til en skandinavisk magtfaktor

I forbindelse med offentliggørelsen af opkøbet fredag formiddag var det en meget glad fodbolddirektør, der tror på, at Brøndby IF kan blive en skandinavisk magtfaktor efter ejerskiftet.

– Det er et markant gearskifte, vi gør her i forhold til at kunne udvikle vores klub til næste niveau med et erklæret mål om at kunne række ud efter mesterskaber og europæiske gruppespil sæson efter sæson. Vi vil være en skandinavisk magtfaktor, sagde han til klubbens hjemmeside.

Global Football Holding har overtaget aktiemajoriteten med 50,1 procent.

 

Læs mere om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
2. Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen
5. Mærkværdigt: Vil ikke afsløre navnene