1964

CV: Giver ingen mening at styrke bredden

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller i et interview med Ekstra Bladet, at man vil styrke toppen af truppen. Det giver ingen mening at styrke bredden, siger han.

Brøndby har været helt klar i retorikken i ugerne op til januars transfervindue, hvor klubben har proklameret, at de vil forstærke sig med flere profiler.

Og det holder stik.

Det er slut med spillere til at styrke bredden, slår Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen fast i et interview med Ekstra Bladet.

– Når vi handler, skal vi styrke toppen af truppen. Vi skal hente spillere, der kan gøre en forskel for os fra dag ét. Det giver ingen mening at styrke bredden, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen meget klart og tydeligt ifølge avisen.

Det betyder, at de små millionhandler er fortid for nu. Brøndby er i en situation, hvor de har råd til at investere stort i nye spillere, og de er klar til at betale.

– Vi er nu i en situation, hvor vi er bedre rustede og parate til at betale flere penge for de spillere, vi skal hente, siger Carsten V. Jensen, men slår fast, at det ikke er garanti for succes på banen.

– Men der er stadig ingen garantier for, at de spillere, vi henter, tager den fra spids og træder direkte ind. Men jeg erkender, at der er en større sandsynlighed for, at det sker, hvis de i forvejen har præsteret på et rimeligt niveau.

Carsten V. Jensen fortæller videre i interviewet, at man endnu ikke ved præcis, hvor man forstærker sig, men at det kan være i alle kæder.

På rygtebørsen blev Brøndby for nyligt kædet sammen med midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen, hvilket du kan læse mere om her.

Længere fremme på banen har Carsten V. Jensen angiveligt et godt øje til Magnus Mattsson, mens man på højrebacken skulle være brændt varm på Jens Stryger Larsen.

Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen ser også frem til, hvad januars transfervindue kommer til at bringe, og han håber, at man kommer til at lukke aftalerne så tidligt som muligt.

– Vi skal forhåbentlig lidt hurtigere ud af startblokken end i de tidligere transfervinduer, så Jesper har noget tid til at arbejde med holdet, sagde bestyrelsesformand Jan Bech Andersen ifølge Tipsbladet kort efter præsentationen af Jesper Sørensen.

Brøndbys nye cheftræner kom på plads den 2. januar, og det forventes, at han får mulighed for at komme med sine transferønsker inden de afgørende Superliga-kampe, der begynder i midten af februar.