1964

CV giver spillerne skylden for pokalfadæse

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen mener, at spillerne bærer det klart største ansvar for onsdagens pokalfadæse på Riisvangen.

Brøndby IF led onsdag et nederlag, som vil gå over i historien. På niveau med nederlagene til Skagen og Varde.

2. divisionsklubben Aarhus Fremad ydmygede Niels Frederiksens tropper på Riisvangen. Måltavlen lyste 4-0 til hjemmeholdet efter opgøret.

Ifølge både fans og eksperter lignede det Niels Frederiksens sidste kamp for Brøndby IF, men Carsten V. Jensen har valgt at beholde sin cheftræner.

Og det er der en klar grund til. I et interview med Ekstra Bladet fortæller Carsten V. Jensen nemlig, at cheftræneren ikke bærer hovedansvaret.

– I går var det ikke Niels og trænerteamet, der havde den store impact på præstationen. Det var spillerne på banen, siger fodbolddirektøren og placerer hovedansvaret på de spillere, som han selv har betalt dyre domme for.

– Vi havde spillere på alle positioner på banen med Superliga-erfaring. Og så ved jeg, at det kan ske, at man spiller en lige kamp under svære betingelser, hvor man er uheldig. Men det var ikke tilfældet her. Aarhus Fremad var tættere på at vinde med fem, lyder det klart fra CV.

Brøndby IF stillede fra start uden de store profiler, men allerede før pausen tog Niels Frederiksen action og skiftede Andreas Maxsø, Blas Riveros, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo på banen.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag