1964

CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Carsten V. Jensen bakker op om Niels Frederiksen, selvom man er i en resultatmæssig krise. Fodbolddirektøren peger på positive elementer i hverdagen i klubben.

Brøndby IF er i en resultatmæssig krise, og Carsten V. Jensen har ikke lagt skjul på, at situationen er bekymrende, og at man tager det meget alvorligt.

Der har været sat spørgsmålstegn ved Niels Frederiksen, men Carsten V. Jensen bakker op om sin cheftræner, der har siddet i trænersædet siden 2019.

Forud for søndagens kamp mod Randers på Cepheus Park, blev Carsten V. Jensen i et interview med TV3 Sport spurgt, om der stadig var tillid til Niels Frederiksen.

– Ja, ellers havde han ikke været her i dag, sagde Brøndbys fodbolddirektør skråsikkert, inden han satte yderligere ord på, hvorfor tilliden ikke er sluppet op.

– Jeg ser hverdagen, og jeg ser, at der bliver arbejdet godt. Der er ingen, der slår ud. Hverdagen fungerer godt, og der er et godt niveau til træning.

Carsten V. Jensen erkender dog i interviewet, at der snart skal point på kontoen, men det tror han også på, at der kommer – og så tror han fortsat på top 6.

Kampen mod Randers kan følges på TV3+.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her