1964

Muligt scoop: CV holder øje med Andersson

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Transfervinduet er lukket, men Carsten V. Jensen ser allerede frem mod det kommende vinter transfervindue, for han fastholder et skarpt øje med Sebastian Andersson fra FC Köln.

Ved midnat lukkede sommerens transfervindue i for de danske klubber, og Brøndby IF fik hentet en række kvalitetsspillere – blandt andet kom Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys ind og styrkede offensiven, som i den grad har manglet x-factor.

Tidligere i transfervinduet var klubben tæt på at løse angriberproblemet med Sebastian Andersson, som siden 2017 har spillet i Tyskland – først for Kaiserslautern, sidenhen Union Berlin og nu i FC Köln.

Det blev dog ikke til en handel mellem den 31-årige angriber og Brøndby IF, da de ikke kunne blive enige om en aftale, hvilket ærgrede alle parter, da FC Köln også var indstillet på at slippe ham.

Mod transfervinduets slutning dukkede Sebastian Anderssons navn igen frem på rygtebørsen, da det forlød, at Carsten V. Jensen havde tilbudt ham en præstationsbetinget kontrakt for at dække sig ind mod de skader, som har hæmmet svenskeren de seneste sæsoner.

Parterne blev dog ikke enige inden deadline, og derfor skulle man tro, at tanken om Sebastian Andersson i den gule trøje kunne kyles til småt brændbart – men det kan den ikke endnu.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller nemlig, at han stadig holder øje med den svenske angriber, som kan komme til Brøndby IF til vinter.

– Vi holder øje med situationen, og vi har en dialog – mest med hans bagland om, hvordan det ser ud. Hvis sol, måne og stjerner så står rigtig til vinter, så kan vi tage dialogen op igen, fortæller Carsten V. Jensen i et interview med bold.dk.

Brøndby IF’s fodbolddirektør afviser, at man forhandlede med svenskeren på deadline day, men han erkender, at man tidligere har haft en seriøs dialog med ham.

– Vi kan ikke skjule, at der har været en dans der. Men nu må vi se. Han er stadig en interessant spiller for os, men om der kommer en åbning til os igen, det må tiden vise. 

Sebastian Andersson har ét år tilbage af sin kontrakt med FC Köln, og det har ikke været nemt for ham at forlade tyskerne, fordi han så skulle give slip på sin enorme løn, der angiveligt lyder på 15-18 millioner kroner årligt.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen