1964

CV: Maxsø har vist hvilken klassespiller, han er

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Carsten V. Jensen lovpriser Andreas Maxsø, efter Brøndby-anføreren er blevet solgt til Major Soccer League-klubben, Colorado Rapids.

Andreas Maxsø er fortid i Brøndby, efter den danske forsvarsspiller er blevet bekræftet som ny mand i den amerikanske klub, Colorado Rapids.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen står bag salget af anføreren, og han lovpriser Andreas Maxsøs betydning for Brøndby-holdet – både på og udenfor banen.

– Han har vist hvilken klassespiller, han er – både på og udenfor banen. Højdepunktet var selvfølgelig mesterskabssæsonen, hvor Andreas som anfører var en del af en trup, som hjemførte mesterskabet til Brøndby IF efter 16 år, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Andreas Maxsø skiftede til Brøndby på en fri transfer i 2019, og Carsten V. Jensen fortæller, at han ikke havde troet på, at stopperen ville nå over tre år i klubben.

– Da Andreas kom tilbage til os i efteråret 2019, havde ingen af os forventet, at han skulle være her i over tre år. Vi gav dengang hinanden håndslag på, at når den rette mulighed opstod, så ville vi som klub ikke stå i vejen, siger han og tilføjer:

– At vi så har kunne nyde godt af Andreas’ evner i tre år har blot været fantastisk, og det er fuldt fortjent, at han nu har fået en spændende mulighed i MLS, som han ønsker at forfølge.

Andreas Maxsø havde kontraktudløb i Brøndby til sommer, og amerikanerne har derfor købt ham fri for et mindre beløb, mens de har udstyret ham med en kontrakt tre år ud i fremtiden – med option på yderligere et år.