1964

CV om Salas-rygte: Kunne godt være interessant

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby blev tidligere i dag kædet sammen med Sevillas 20-årige midtstopper Kike Salas, og Carsten V. Jensen afviser ikke en mulig lejeaftale. Det lader dog til, at man vil forsøge at få en købsoption forhandlet ind i kontrakten.

Brøndby er angiveligt tæt på at sende både Sigurd Rosted og Andreas Maxsø til den amerikanske Major Soccer League, for henholdsvis Toronto FC og Colorado Rapids har lagt billet ind på Brøndby-stopperne.

Derfor ventes Brøndby at handle en ny stopper for at lukke hullet for den rutinerede duo, og ifølge spanske medier er Carsten V. Jensen og co. interesseret i Sevillas Kike Salas.

Det forlyder, at der snakkes om en lejeaftale, og Brøndbys fodbolddirektør afviser ikke, at det er interessant.

– Grundlæggende kunne vi godt, men der er det med lejeaftaler, at det er en kort løsning – medmindre der er en rimelig købsoption, siger han ifølge bold.dk.

Brøndby-bossen tilføjer videre, at man kan blive tvunget til at gå på kompromis med en eventuel købsoption, men så kræver det, at den givne spiller kan gå direkte ind og forstærke holdet.

– Hvis man akut har brug for noget, så man må gå på kompromis i forhold til den længere bane, så vil jeg ikke afvise det. Men så skal det være noget, der styrker holdet lige og nu. Ellers giver det ikke meget mening, lyder det fra CV.

Selvom B.T. for nyligt skrev, at Andreas Maxsø skulle til Colorado Rapids, så slår Carsten V. Jensen fast, at det endnu ikke er på plads med Brøndby-anførerens skifte:

– Det ligger i kortene, at han skal videre nu. Så langt vil jeg gå med det, men der ikke noget, der er endeligt endnu.

Andreas Maxsø har kontraktudløb til sommer. Det samme har Sigurd Rosted, og derfor har begge spillere frit kunne forhandle med interesserede klubber.