1964

CV og Niels Frederiksen forstår fansenes utilfredshed

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Både fodbolddirektør Carsten V. Jensen og cheftræner Niels Frederiksen forstår, at fansene er utilfredse i kølvandet på onsdagens pokalexit til Aarhus Fremad.

Brøndby IF leverede onsdag eftermiddag en skamfuld præstation, da de dyrtbetalte Superliga-stjerner blev ydmyget med 0-4 til Aarhus Fremad på Riisvangen.

Det – sammenholdt med en haltende sæson i Superligaen – har fået fans til at kræve cheftrænerens hoved på et fad. De vil have Niels Frederiksen fyret.

– Jamen, jeg kan godt forstå, at fansene er utilfredse. For den præstation var under al kritik. Jeg vil ikke kommentere på, hvad fansene synes. De skal have lov at have deres holdninger, og det er helt fair, siger Niels Frederiksen til B.T., da han bliver forholdt, at flere af klubbens fans ønsker ham fyret.

Af Ekstra Bladet blev Carsten V. Jensen også forholdt, at flere fans kræver Niels Frederiksens afgang. Og så blev han direkte adspurgt, om han kunne forstå det.

– Ja, det kan jeg godt. De ting, bliver jo altid vendt, når det går mindre godt. Så det, synes jeg, er helt naturligt, at det bliver diskuteret.

I samme interview var Brøndby-bossen dog ude at frede sin cheftræner, hvilket du kan læse om her.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Efter pokalydmygelse: Niels Frederiksen beholder sit job
2. CV giver spillerne skylden for pokalfadæse
3. Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef
4. Avis afslører grumme detaljer om overfald i Hytten
5. Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’