1964

CV om batalje på træningsbanen: Greve og Slimane var lige gode om det

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen mener, at Mathias Greve og Anis Slimane var lige gode om den batalje, der var på træningsbanen tirsdag.

Brøndby kommunikationschef Christian Schultz beskrev det som en batalje på træningsbanen, da Anis Slimane og Mathias Greve tirsdag røg i totterne på hinanden.

B.T. kunne dog løfte sløret for flere detaljer i den såkaldte batalje – nemlig, at Anis Slimane havde placeret et knytnæveslag i hovedet på Mathias Greve.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen vil dog ikke høre på, at det kun er den tunesiske landsholdsspiller, der får skylden for optrinnet.

– Det handler ikke kun om Slimane. De var lige gode om det. Dem der så hele forløbet kan også nikke genkendende til det, siger Brøndby-bossen ifølge Ekstra Bladet.

Carsten V. Jensen fortalte også, at det får interne konsekvenser, men i samme ombæring slog han fast, at de begge indgår i kamptruppen søndag.

– Det er blevet taget internt, og de to spillere ved godt, at de er lige skyldige, og at de var lige gode om det, fortsætter og slår så fast:

– Der skal ikke bruges yderligere tid på det. Vi har brugt nok tid på det, og jeg kommer ikke til at gå i flere detaljer.

Du kan læse mere om episoden her.

Relaterede nyheder

Seneste nyt