1964

CV på desperat jagt: Forsøgte at afskippe Pavlovic

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Dette er en rygtehistorie

Carsten V. Jensen kontaktede flere klubber i Serbien for at få dem til at hente Andrija Pavlovic, men svaret var nej. Derfor åd han det økonomisk tab og fritstillede ham.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Carsten V. Jensen i det seneste halve års tid har jagtet en ny klub til Andrija Pavlovic, efter Niels Frederiksen satte ham helt ud af holdet.

I de seneste uger har Brøndbys fodbolddirektør intensiveret jagten på at finde en ny arbejdsgiver, som ville tage imod angriberen – helt uden at der skulle betales en overgangssum for ham.

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop

Ekstra Bladets sportschef Michel W. Davidsen skriver på sin Twitter-profil, at Andrija Pavlovic er blevet tilbudt til de fleste klubber i Serbien – blandt andet Røde Stjerne og Partizan, som begge takkede nej.

– Der var ikke meget andet at gøre for Brøndby end at ophæve og lide det økonomiske tab, skriver han også i tweetet uden at uddybe, hvor meget Brøndby betaler for at købe ham ud af kontrakten.

Læs også: Officielt: Pavlovic fortid i Brøndby IF

Andrija Pavlovic fik en månedsløn på knap 200.000 kroner, og dermed havde han i omegnen af fem millioner kroner til gode i de resterende to kontrakt-år i Brøndby IF.

Nu har han fået lommerne fyldt op med guld, mens han kan nyde den københavnske sommersol, inden han skal på klubjagt igen.

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi