1964

Vallys modtager hadefulde beskeder

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen er rasende over, at Nicolai Vallys har modtaget hadefulde beskeder efter sit skifte til klubben. Anfører Andreas Maxsø er også ude med riven efter de fans, der angriber den tidligere Silkeborg-spiller.

Nicolai Vallys skiftede på transfervinduets sidste dag på en lang kontrakt til Brøndby IF, og skiftet har skabt store overskrifter i den danske presse og på de sociale medier.

Dels fordi det er den dyreste spiller, som Brøndby nogensinde har handlet i en anden Superliga-klub, men også fordi Nicolai Vallys offentligt har rost FC København og været fan af rivalerne.

Den nyslåede Brøndby IF-spiller har i de seneste dage modtaget så mange hadefulde beskeder, at klubben har set sig nødsaget til at gå ud med et officielt statement om at få det stoppet.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen er rasende over, at nogle af klubbens supportere har givet Nicolai Vallys så ringe en velkomst, og han mener ikke, at man kan sende sådanne beskeder og stadig kalde sig Brøndby IF-fan.

– Vi kan se, at langt de fleste tilkendegivelser fra klubbens fans er meget positive, men der har desværre også været en række kommentarer og beskeder, som er uacceptable og går langt over grænsen. Det er simpelthen udover min fatteevne, at man kan få sig selv til at sende så grænseoverskridende og decideret hadske beskeder til en ny spiller i vores klub og samtidig tro, at man kan kalde sig selv for Brøndby-fan, siger Brøndby IF’s fodbolddirektør til klubbens hjemmeside.

Brøndby IF’s anfører Andreas Maxsø er også en del af det fælles statement på klubbens hjemmeside, hvor han også langer ud efter de fans, som har givet Nicolai Vallys den hårdhændede behandling.

– Det er uacceptabelt, at nogle såkaldte fans tyer til den slags beskeder. Vallys er ligeså meget Brøndby spiller som jeg og de øvrige spillere i Brøndby IF er. Ligesom Vallys, så er alle vi spillere i omklædningsrummet stolte over at få lov til at få muligheden for at repræsentere Brøndby IF, siger Andreas Maxsø.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen