1964

CV uklar om Niels Frederiksens fremtid

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Carsten V. Jensen er meget uklar i sin retorik omkring Niels Frederiksen, hvis fremtid er et stort spørgsmålstegn, eftersom han står foran kontraktudløb efter sæsonen.

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen har kontraktudløb efter sæsonen, og intet tyder på, at der er dialog om en forlængelse af kontrakten.

Derfor er hans fremtid kastet op i luften, og Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen kan ikke umiddelbart gøre fodbolddanmark klogere på cheftrænerens fremtid.

– Alle har udløb på en aftale på et tidspunkt, og for Niels er det så til sommer. Når der er noget at sige om det, så gør vi det, siger Carsten V. Jensen til TV3+, da han bliver spurgt, hvorvidt Niels Frederiksen er en del af fremtidens Brøndby IF.

Brøndby IF har fået en ny ejerkreds, da klubben er blevet opkøbt af Global Football Holdings, men som udgangspunkt er det stadig Carsten V. Jensen, der tager de sportslige beslutninger i klubben.

Direkte adspurgt, om han har lyst til at forlænge med Niels Frederiksen, lyder det noget vævende svar, at han ikke kan udtale sig yderligere.

– Niels og jeg har haft et fremragende samarbejde i snart 3,5 år. Han er en rigtig fin træner, men af gode grunde kan jeg ikke udtale mig mere, end jeg gør her, siger fodbolddirektøren i interviewet.

Carsten V. Jensen er også helt rolig omkring det faktum, at Niels Frederiksen har kontraktudløb efter sæsonen.

– Vi har været igennem det samme scenarie før. Vi melder ud, når der er noget at melde ud, lyder det også fra fodbolddirektøren.

Niels Frederiksen tiltrådte i Brøndby IF i sommeren 2019 – nogle måneder efter fyringen af Alexander Zorniger. Kort efter kom Carsten V. Jensen til.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper