1964

Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF

brøndby if

Dette er en rygtehistorie

En mulig back-rokade kan blive sat i gang af Marc Dal Hendes mulige skifte til Viborg FF eller Lyngby BK – begge er ude efter SønderjyskE-backen, efter der er kommet bud fra Brøndby IF på klubbernes respektive venstrebacks.

Brøndby IF er ude efter en ny venstreback, og klubben har afsendt bud på både Viborg FF’s storspillende Christian Sørensen og Lyngby BK’s unge hurtigløber, Adam Sørensen.

Carsten V. Jensen har fået afvist begge bud, men det er ikke sikkert, at sidste kapitel er skrevet i den transferjagt. Både Viborg FF og Lyngby BK har nemlig foretaget sig noget kort før deadline day, som kunne tyde på, at de forbereder sig på et muligt salg af deres venstreback.

B.T. erfarer, at de to Superliga-klubber har henvendt sig til SønderjyskE rutinerede venstreback, Marc Dal Hende, med under 35 timer tilbage af transferdeadline. Deres håb er at kunne lande den tidligere FC Midtjylland-stjerne, som har kontraktudløb i det sønderjyske om et år.

Mediet spekulerer i, at et køb af Marc Dal Hende vil åbne for, at én af klubberne sælger deres nuværende venstreback, som begge står meget højt på ønskelisten i Brøndby IF.

Mens Brøndby IF angiveligt er ene om interessen i Adam Sørensen, har også FC København meldt sig ind i kampen om Christian Sørensen, som de ifølge Ekstra Bladet har budt fire millioner kroner på. Brøndby IF’s bud lød på 3,5 millioner kroner.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Medier: Brøndby køber Ohi til spotpris
2. Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere
3. EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF
4. Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne
5. CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner