1964

Dansk talentkrig: 15-årige lokkes med svimlende månedslønninger

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndby er i hård kamp om de unge talenter, og ifølge Ekstra Bladet er det helt generelt ikke ualmindeligt, at de danske klubber tilbyder månedslønninger på 40-50.000 kroner.

Kampen om de store talenter i Superligaen er meget intens, og derfor har klubberne skruet væsenligt op for budgettet for at kunne duellere om de unge spillere.

broendbyforfan.dk kunne for nyligt løfte sløret for, at Brøndby vandt kampen om 17-årige Noah Jakobsens gunst for snuden af Lyngby BK.

Siden har Ekstra Bladet også berettet, at Brøndby sikrede en kontrakt med 15-årige Jacob Ambæk, efter angriberen havde valgt at afvise et økonomisk attraktivt tilbud fra FC København.

Og det er hverken først eller sidste gang, at de danske klubber går tidligt og hårdt ind i kampen om talenterne.

Ekstra Bladet har publiceret en artikel, der kaster lys over den enorme talentkrig i Superligaen, og de offentliggør dele af økonomien, når morgendagens stjerner skal sikres.

Avisen skriver, at det ikke er ualmindeligt, at der tilbydes sign-on-beløb på helt op 750.000 kroner, mens månedslønningerne til de kun 15-årige spillere kan lyde på 40.000 – 50.000 kroner.

Det er især FC København, som er villige til at betale store beløb for de unge drenge, og de topper også økonomisk med et årligt budget på 35-40 millioner kroner.

Læs også: Medie: Brøndby IF følger 17-årig nigerianer

Rivalerne fra Østerbro kunne for nyligt også sikre sig 15-årige Oskar Fenger, og her forlyder det, at de slog Brøndby og FC Nordsjælland på målstregen.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ved flere lejligheder slået fast, at man i fremtiden vil kæmpe med om de største talenter i Skandinavien.

Mediano udgav for nyligt en længere artikel, hvor de også berettede, at Brøndbys årlige budget på Masterclass ligger på 22 millioner kroner, men ambitionen er at løfte sig til 30 millioner kroner.

Læs det her: Mediano: Brøndby opruster betydeligt i Masterclass

Relaterede nyheder

Seneste nyt