1964

David Blitzers opkøb af Brøndby IF trækker ud

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Brøndby IF er i dialog med den amerikanske forretningsmand, David Blitzer, men et muligt opkøb trækker ud. David Blitzer er dog stadig seriøst inde i billedet, men det lader ikke til at være tæt på i øjeblikket.

For halvanden uge siden skrev Ekstra Bladet, at Brøndby IF var tæt på at blive opkøbt af den amerikanske forretningsmand, David Blitzer – faktisk kunne et opkøb ske i løbet af få dage.

Brøndby IF bekræftede kort efter, at de var i dialog med mulige investorer, men at intet var på plads. Og siden da har der været stilhed fra Vestegnen om et muligt opkøb.

I fodboldmagasinet Mediano – UGEN fortæller journalist og redaktør, Gisle Thorsen, at David Blitzer stadig i spil på den københavnske Vestegn, men et opkøb er ikke lige på trapperne.

– Det jeg hører er, at den stadig er på sporet, men den er udsat, siger Gisle Thorsen i programmet, inden han tilføjer:

– Så kan man jo selv spekulere i, hvorfor den udsættelse er kommet, når vi regnede med, at der kom en udmelding i sidste uge.

Vært og chefredaktør, Peter Brüchmann, er også af den opfattelse, at et muligt Blitzer-opkøb ikke er afblæst, men at man lige puster ud oven på nogle turbulente dage.

– Det er også min fornemmelse, at den ikke er faldet fra hinanden, men at de lige holder vejret lidt, men vi har intet kvalificeret bud på, hvorfor den er blevet forsinket – men det er stadig i spil, det her, siger han.

Alpha har offentligt taget afstand fra det mulige salg til David Blitzer, hvilket har fået dem til at true med at opløse sig selv, hvilket du kan læse mere om her.

Den amerikanske forretningsmand sidder i ledelsen hos Blackstone, som har et meget blakket ry i Danmark, og derfor tager mange Brøndby-fans stærkt afstand fra den mulige nye ejer. Læs mere om Blitzer og Blackstone HER.

Redaktionen anbefaler…
1. Vilde Brøndby-byture midt i nedrykningskamp: Smidt ud af LA Tequila Bar
2. Raser mod hooligans: Taler ud om voldsomt overfald
3. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
4. Vild, vildere, Salech: Fire mål på tre kampe
5. Præsenterer delårsrapport: Pænt overskud i Brøndby IF