1964

Deadline Day: Brøndby leder og prøver at få en hurtig angriber ind

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby arbejder på at få en hurtig angriber ind på transfervinduets sidste dag, og der er økonomi til at lave en handel, der giver genlyd og potentielt kan slå transferrekord. Det er dog muligt, at man må vente til sommer.

Brøndby har lavet to handler i januars transfervindue, hvor man har smidt cirka 30 millioner kroner for at lande Håkon Evjen og Rasmus Lauritsen.

13 af millionerne blev brugt på AZ Alkmaars norske midtbanespiller Håkon Evjen, mens man mandag sendte omkring 17 millioner kroner til Dinamo Zagreb for at lande Rasmus Lauritsen.

Brøndby er dog ikke nødvendigvis færdige på transfermarkedet, for der lurer en mulig bombe på Deadline Day, hvor Carsten V. Jensen jagter en hurtig angriber til at supplere Ohi Omoijuanfo.

– Brøndby leder og prøver at få en hurtig angriber ind nu, men det kan godt være, det først lykkes at få den rigtige til sommer, skriver B.T.’s transferguru, Farzam Abolhosseini på Twitter.

På vandrørerne har der været løse spekulationer om, at Brøndby havde interesse i at hente Jordan Larsson, der for nyligt røg til FC København, men det var aldrig på tegnebrættet.

– Rigtig mange af jer tror åbenbart, at Brøndby også gik efter Jordan Larsson. Det passer ikke, skriver han.

Farzam Abolhosseini gæstede for nyligt Brøndby Lyds transferprogram VinduesHviskeren, hvor han afslørede, at Carsten V. Jensen havde store økonomiske rammer i jagten på en ny spids.

Således skulle Brøndbys fodbolddirektør have fået grønt lys til at brage mellem 22,5 – 30 millioner kroner af på en ny angriber, hvilket potentielt ville kunne slå transferrekorden i klubben.