1964

Deadline Day-rygte: Fenerbahce overvejer Anis Slimane

Brøndby IF - Ob 2-0

Dette er en rygtehistorie

Tyrkisk presse nævner Anis Slimane som et muligt emne i Fenerbahce. Klubben skulle angiveligt have afgivet et bud på den tunesiske landsholdsspiller. Buddet lyder på omkring 30 millioner kroner.

Transfervinduet er lukket for køb af spillere for de danske klubber, men det er stadig muligt at sælge til de ligaer, hvor transfervinduet stadig har åbent – og det er en mulighed for Brøndby IF.

I den tyrkiske presse bliver der videreformidlet et rygte om, at Fenerbahce enten har afgivet eller er i færd med at afgive et bud på fire millioner euro for Anis Slimane – det svarer til cirka 30 millioner kroner.

Den tunesiske landsholdsspiller skulle angiveligt være åbent for at skifte til den tyrkiske storklub – og udenlandsdrømmen er Brøndby IF da også bekendt med.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen har nemlig forsøgt at forlænge midtbanespillerens kontrakt, som udløber i sommeren 2024, men det har han ikke haft held med.

Det lægger dog ikke i kortene, at Brøndby IF accepterer buddet, eftersom de ønsker at holde på ham til vinter, da en god præstation ved VM kan skyde hans værdi i vejret.

Det tyrkiske transfervindue lukker torsdag, så Fenerbahce skal finde et større bud frem, hvis de vil lokke Brøndby IF til at sælge midtbanespiller, som i seneste kamp gled ud af startopstillingen efter flere sløje præstationer.