1964

Brøndby forventer minus på 50 til 90 millioner kroner i 2023

En stort minus rammer Brøndby for 2023, forudser klubben.
Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Brøndby forventer et underskud på mellem 50- og 90 millioner kroner for 2023, meddeler klubben i selskabsmeddelelse torsdag aften. Det skyldes blandt andet, at den sportslige sektor skal styrkes, fortæller Jan Bech Andersen.

Det bliver blodrødt på bundlinjen for Brøndby i 2023, meddeler klubben i en selskabsmeddelse torsdag aften.

Klubben oplyser, at de forventer et underskud på mellem 50- og 90 millioner kroner.

Det store spænd skyldes, at regnskabet kommer til at blive påvirket af klubbens præstationer på banen samt sommerens transfervindue.

Brøndbys bestyrelsesformand og tidligere storaktionær Jan Bech Andersen fortæller, at det store minus skyldes, at man investerer stort i den sportslige sektor.

– Vi har en ambition om, at vi som klub igen kontinuerligt skal spille med i toppen af dansk fodbold og række ud efter europæiske gruppespil, og derfor fortsætter vi i 2023 vores investeringer i den sportslige sektor, siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og tilføjer:

Ambitionen om at række ud efter guldmedaljerne i Superligaen og spille fast med i Europa, har sin pris. 

Og det er Jan Bech Andersen helt klart over.

– Vores ambitioner afspejles derfor i forventningerne til 2023-regnskabsåret, hvor vi bygger oven på det stærke fundament, vi står på, siger han og tilføjer:

– Det er en strategisk beslutning at foretage disse investeringer for at give os selv de bedst mulige forudsætninger for, at vi i årene, der kommer, lykkes med vores sportslige ambitioner.

Brøndby viste allerede de økonomiske muskler frem, da de købte Rasmus Lauritsen og Håkon Evjen for samlet 30 millioner kroner. 

Tilmed lejede de Frederik Winther i en ikke gratis handel med Augsburg – læs mere om det her.

Relaterede nyheder

Seneste nyt