1964

Derfor trækker Wass-transfer ud

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Daniel Wass vil gerne hjem til Brøndby IF, men det er et svært puslespil at lægge – og den sidste brik bliver formentlig først lagt i slutningen af transfervinduet, melder den danske transferjournalist, Søren Sorgenfri. 

Daniel Wass skiftede i januar til Atletico Madrid på en kontrakt af en varighed på halvandet år, og det lignede et spændende skifte til en af verdens største klubber.

Det har dog været nærmere en lunken gang leverpostej end lækker tapas og kold sangria for den danske landsholdsspiller, som er fast inventar på bænken under Diego Simeone.

Derfor er han interesseret i at komme væk. Dels fordi der er en VM-slutrunde om hjørnet, men mest af alt fordi han og familien længtes efter Danmark.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Efter 11 år i udlandet er han klar til at komme hjem, og han ved også, hvor han gerne vil hen. Den spanske hovedstad skal skiftes ud med den københavnske Vestegn.

Brøndby IF står klar med en fyldt kuglepen på Carsten V. Jensens kontor, mens Atletico Madrid slikker sig om munden ved udsigten til at spare hans løn på omkring 20 millioner kroner per sæson.

Så burde det jo være lige til, og i Spanien er man også overbeviste om, at Daniel Wass’ skifte til sin tidligere klub, Brøndby IF, er meget tæt på.

– Jeg fik en besked fra en spansk journalist for et par dage siden. Han mente, at nu var Wass stort set på plads i Brøndby, skriver den danske journalist Søren Sorgenfri i sin Transfer Talk hos nordicbet.dk.

Og da der umiddelbart kun er tre brikker, burde puslespillet kunne lægges, men ifølge den danske journalist Søren Sorgenfri må Brøndbys fans væbne sig med tålmodighed.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Daniel Wass er måske på vej, men Atletico Madrid har ikke travlt med at slippe danskeren til Brøndby IF. De håber angiveligt på, at der kommer en henvendelse fra en klub, der sportsligt og økonomisk kan lokke Daniel Wass til at droppe planen om Brøndby IF.

Det vil nemlig give flere penge i Atletico Madrid i overgangssum, for som Farzam Abolhosseini tidligere har afsløret i ‘VinduesHviskeren’, så er Brøndby villige til at lægge omkring en million euro for ham. Det vil en anden klub formentlig kunne gøre bedre.

– Her og nu kan Brøndby bare vente. Vente til kalenderen siger slutningen af august, og afslutningen på transfervinduet nærmer sig. Og fra nu af krydse fingre for at der ikke kommer et lukrativt tilbud fra anden side i mellemtiden, skriver Søren Sorgenfri i sin transferblog.

Han tilføjer, at alle parter ved, at hvis det skal blive Brøndby og Daniel Wass, så bliver det først, når vinduet er ved at lukke, da det kræver, at Atletico Madrid indser, at der ikke kommer et stort bud på ham fra en anden klub.

Læs også: Medie: Brøndby arbejder på transferfrit Durmisi-scoop

Søren Sorgenfri beretter også, at Daniel Wass er bekendt med sin mulige rolle i Brøndby samt de økonomiske rammer, mens han skifte definitivt vil sikre hans navn i Kasper Hjulmands VM-trup.

Daniel Wass forlod Brøndby IF til fordel for SL Benfica i 2011, og han har siden spillet for Evian, Celta Vigo, Valencia og nu Atletico Madrid. Nu er det store spørgsmål om næste klub hedder Brøndby IF. Det ved ingen lige nu, men spekulationerne er mange og intense.

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi