1964

Dyr handel: Jens Stryger Larsen skal sluge lønnedgang for Brøndby-skifte

sydsiden

Jens Stryger Larsen bliver kædet sammen med et skifte til Brøndby, som er tvunget til at hive ham ind i toppen af lønhierakiet. Den danske landsholdsspiller tjener nemlig styrtende med penge i sin tyrkiske klub, Trabzonspor.

Jens Stryger Larsen rykkede i sommerens transfervindue til tyrkisk fodbold, da han skrev under på en tre-årig aftale med mesterholdet, Trabzonspor.

Allerede et halvt år senere kan han dog være på vej videre i karrieren. Et skifte retur til Brøndby kan nemlig komme på tale til januar.

Det meddeler B.T. i onsdagens udgave af podcasten Transfervinduet, hvor de fortæller, at Brøndby arbejder på muligheden for at hive ham hjem i det forestående transfervindue.

Højrebacken har angiveligt fået grønt lys til at forlade Trabzonspor, da klubbens cheftræner Abdullah Avcis ikke er imponeret over landsholdsspillerens præstationer.

Det bliver dog på ingen måder en billig handel for Brøndby IF, der dels skal blive enig med Trabzonspor om en overgangssum, men også betale den 31-årige dansker et betydeligt beløb i årlig løn.

B.T. skrev nemlig i sommer, at Jens Stryger Larsen blev en meget velhavende mand, da han satte sin signatur på en tre-årig aftale med de tyrkiske mestre.

Avisen berettede, at han fik en årsløn på ti millioner kroner – efter skat. Det vil betyde, at han i princippet skal give afkald på 25 millioner kroner i løn, hvis han skifter til Brøndby til viner.

I Brøndby tjener Nicolai Vallys og Daniel Wass den højeste løn på omkring seks millioner kroner årligt – brutto.

Så selvom Brøndby er kommet på amerikanske hænder – og derved har flere penge at rutte med -, må man formode, at Jens Stryger Larsen skal sluge en betragtelig lønnedgang, hvis skiftet skal realiseres.

Jens Stryger Larsen spillede i Brøndby frem til 2013, inden han skiftede til FC Nordsjælland, hvorefter han fik kontrakt i Austria Wien, Udinese og nu Trabzonspor.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper