1964

EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF

Dette er en rygtehistorie

Daniel Wass er blandt de lønførende i Brøndby IF, men den danske landsholdsspiller sprænger langt fra lønrammerne på den københavnske Vestegn. Omkring 300.000 kroner tjener han, erfarer Ekstra Bladet.

Den 12. august 2022 er en dato, som vil stå i historiebøgerne i Brøndby IF, for det var dagen, hvor det lykkedes klubben at hente Daniel Wass hjem efter mere end 11 år i udlandet.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen hev 13 millioner kroner op af lommen, som han sendte til Atletico Madrid for at få den danske landsholdsspiller løst af kontrakten, og så kunne man sikre Daniel Wass på en tre-årig aftale.

Det forlød umiddelbart efter signingen, at han ville blive klart lønførende i Brøndby IF, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger sprænger han på ingen måder lønrammerne hos de blå/gule.

Avisen beretter, at Daniel Wass befinder sig på øverste løntrin sammen med Andreas Maxsø og Josip Radosevic. 

Angiveligt får alle de tre en løn på mellem 275.000-300.000 kroner per måned.

Dermed scorer Daniel Wass omkring 3,6 millioner kroner per sæson i Brøndby IF, hvilket er meget under, hvad han tjente i Atletico Madrid. 

Spanske medier skrev i forbindelse med hans skifte fra Valencia til Atletico Madrid, at den alsidige dansker fik en årsløn på 11,5 millioner kroner.

Daniel Wass har da også erkendt, at han er gået betragteligt ned i løn – men det har han det helt fint med, så længe det betyder, at han får en masse værdifuld spilletid.

– Jeg vil gerne spille hver weekend. Det er derfor, jeg spiller fodbold. Det er for at spille hver weekend, og så vil jeg heller komme herhjem og tjene det mindre og så spille hver gang – i stedet for at sidde dernede på bænken og tjene lidt mere, fortalte han i søndags i et interview i Onside.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’