1964

Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’

brøndby if

Brøndby Support skriver på deres hjemmeside, at overfaldet i Hytten skete umotiveret og kom ud af det blå. Samtidig afviser fangruppen, at Alpha eller fans fra FC København står bag.

Søndag aften skulle have været en fredelige nedtakt til et intenst derby i Hytten, som er samlingsstedet for mange Brøndby IF-fans både før- og efter kampen.

Kl. 17.54 løb der dog en anmeldelse ind hos Københavns Vestegns Politi. Et overfald var sket i klubhuset, og administrator og bestyrer, Peter Nielsen, fik et voldsomt hul i baghovedet.

Lidt over et døgns tid senere har Brøndby Support meldt officielt ud på deres hjemmeside, hvor de afkræfter nogle af de teorier, der er løbet på de sociale medier om overfaldet.

– Vi har kunne læse forskellige spekulationer og rygter om, hvad der lå bag, samt hvem der stod bag. Vi vil godt mane rygterne ned, indleder de et skriv på deres hjemmeside.

På de sociale medier har der været spekuleret i, at det kunne være Alpha, der står bag, da de på den måde vil forsøge at ramme fællesskabet, men det er IKKE sandt.

– Det er bekymrende at det er nødvendigt at skrive, men det var ikke Alpha som overfaldt vores frivillige. Vi har været i løbende dialog siden i går med ledende medlemmer af Alpha som alle er lige så rystede, som vi er, skriver de og afviser også spekulationerne om, at det kunne være fans fra FCK.

– Det var heller ikke fckfans, som havde blandet sig i mængden, eller iscenesat for at fortælle flere dårlige historier om klubben for at forhindre et muligt salg.

Derfor skete det

Brøndby Support skriver, at hændelsen opstod, fordi der var optræk til slagsmål, som de frivillige i Hytten forsøgte at komme i forkøbet ved at fjerne folk fra området.

– Spekulationerne er mange, men tilbage står at hændelsen opstår, fordi vi som frivillige og vores ansatte går ind og vil stoppe optræk til et slagsmål og fjerne folk fra området. Det bliver ikke respekteret af de pågældende. Det var umotiveret, det kom ud af det blå og har ikke baggrund i de mange spekulationer, vi ser florere rundt omkring.

Brøndby Support skriver, at Peter Nielsen er ved godt mod og i gode hænder. Han har fået 10 sting i baghovedet, 4 sting ved brynet, et brud på knoglen ved øjet og en kraftig hjernerystelse.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag