1964

Efter et år på bænken: Tshiembe sender lille stikpille til Daramy

Brøndby IF - Agf 1-0

Kevin Tshiembe er klar på, hvis Mohamed Daramy kommer i spil i søndagens derby, men han ved ikke, om hurtigløberen er i kampform efter et år på Ajax’ bænk.

Sæsonens første derby står for døren, når Brøndby IF søndag eftermiddag gæster FC København i Superligaens fjerde runde. Få dage inden opgøret har FC København præsenteret en klar forstærkning til offensiven i form af Mohamed Daramy, som er vendt tilbage til klubben på en lejeaftale fra Ajax.

I Brøndby-lejren er man helt opmærksomme på, at der er tilført ny kvalitet til offensiven, men Kevin Tshiembe stikker alligevel lidt til nyankomne Mohamed Daramy.

– Daramy giver selvfølgelig noget ny energi og fart til holdet, men vi ved jo godt, hvad vi skal forvente af ham. Jeg har selv spillet mod ham nogle gange, så jeg er klar., siger han til bold.dk og tilføjer så:

– Nu må vi se, hvad der kommer til at ske. Jeg ved jo ikke, om han er i en så god kampform, siger Brøndby-stopperen med et grin.

Mohamed Daramy har blot fået 12 kampe for Ajax siden sit skifte for et års tid siden, mens han i slutningen af sidste sæson blev sendt ned på klubbens reservehold, Jong Ajax. Kevin Tshiembe erkender dog – efter sin lille stikpille -, at Mohamed Daramy er en glimrende spiller, som man skal passe på.

– Ej, han er en god spiller, som vi skal være opmærksomme på. Han har den her speed, så vi skal være klar til at bakke op om hinanden, hvis han nu skulle sætte en af os.

Inden opgøret har FC København og Brøndby IF begge tre point for tre kampe, så begge klubber har hårdt brug for point i derbyet, som fløjtes op kl. 16.00.